TirTir Cushion Review si Pareri

4.9
(46)

Cred ca nu este cineva care sa nu fi auzit de TirTir Cushion si care sa nu fie curioasa daca acest produs este atat de bun pe care este de laudat sau nu. TirTir aduce in prim plan un fond de ten compact care devine rapid un produs viral la nivel mondial, iar acest lucru se datoreaza puterii de acoperire ridicate, dar si rezistentei pe care o promite.

Acoperire ridicata pentru un ten perfect

Fondul de ten tip Cushion de la TirTir promite o acoperire mare si chiar asta si face! Indiferent de tipul perfectiunilor cu care va confruntati, de la cosuri, semne post acneice, pete, roseata si asa mai departe, acest produs chiar reuseste sa le camufleze eficient fara sa fie nevoie de aplicarea nenumaratelor straturi de produs.

Imi place cum se aplica si consider ca este unul dintre cele mai usoare produse de aplicat. Se ia cu aplicatorul din dotare putin produs care se distribuie pe fata cat mai bine. Nu trebuie sa cadeti in capcana de a lua mult produs din prima fiindca nu este nevoie. O cantitate mica de produs va acoperi imperfectiunile foarte bine. In acest fel, rezultatul va fi spectaculos si nu se va crea efect de masca. Totodata, textura este foarte fina si se intinde foarte bine pe piele, nu raman pete sau linii inestetice.

Rezistenta buna pe parcursul zilei

Un alt aspect pe care il apreciez la acest produs este rezistenta pe care o ofera. Personal, dupa aplicarea produsului revin cu pudra de fixare pentru extra rezistenta. Este un pas pe care nu il omit indiferent de produsul pe care il aplic, cu atat mai mult cu cat tenul meu este unul mixt si am nevoie de un plus de rezistenta in zona T.

Purtandu-l ore in sir, s-a comportat foarte bine pe tenul meu mixt si a rezistat chiar si la conditii mai putin prietenoase, precum caldura si umiditate crescuta. In plus, avand o formula rezistenta la apa, machiajul nu va fi compromis nici macar in zilele ploioase.

Ingrediente cheie 

Este bine de stiut si faptul ca TirTir este un produs nu doar de machiaj, ci si de ingrijire, formula sa fiind imbogatita cu ingrediente ce asigura multiple beneficii, precum:

  • Niacinamidele reprezinta un ingredient excelent pentru a controla excesul de sebum si pentru a reduce inflamatia. Este potrivit pentru persoanele cu ten mixt sau gras, ajutand la prevenirea aparitiei luciului inestetic.
  • Acidul hialuronic contribuie la mentinerea pielii hidratate imbunatatind si elasticitaea. Chiar daca este un fond de ten full coverage, totusi nu usuca pielea si se simte confortabil.
  • Extractul de ceai verde asigura protectie impotriva radicalilor liberi imbunatatind textura pielii. Ceaiul verde este cunoscut pentru proprietatile antioxidante facand ca acest fond de ten sa ajute si la protejarea pielii impotriva factorilor de mediu daunatori.

Concluzii si Pareri despre fondul de ten TirTir Cushion

Fondul de ten TirTir Cushion este o varianta compacta excelenta pentru cele care isi doresc o acoperire ridicata. Pe langa camuflarea excelenta a imperfectiunilor, are capacitatea de a regla excesul de sebum, dar si de a mentine tenul hidratat. Pe tenul meu se comporta foarte bine si se adapteaza excelent nevoilor acestuia. Desi nevoile fiecarui ten difera si produsul se poate comporta diferit, parerea mea este ca merita sa il testati, iar daca nu sunteti convinse ca ar fi intocmai ceea ce cautati, puteti opta pentru varianta de cushion mini pentru a vedea despre ce este vorba, iar daca veti fi multumite pe deplin puteti reveni sa achizitionati varianta mare. Eu asa am facut si nu regret alegerea facuta! In plus, apreciez si gama destul de variata de nuante, aspect mai rar intalnit in cadrul produselor coreene.

Verifica oferta Dr Max

Verifica oferta eMAG

Verifica oferta Sole

Verifica oferta Makeupshop

* cu codul cosmetice5 ai reducere 5%

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 4.9 / 5. Vote count: 46

No votes so far! Be the first to rate this post.

Andreea

Numele meu este Andreea, iar pasiunea pentru make-up m-a determinat sa creez acest blog care te va ajuta sa iti gasesti cel mai bun fond de ten. Am incercat de-a lungul timpului foarte multe variante de produse, formule si texturi atat din dorinta de a gasi cel mai potrivit fond de ten pentru nevoile pielii mele, dar si din curiozitatea de a descoperi noi variante. Este un domeniu vast si, totodata, variabil, ceea ce inseamna ca prin prisma nevoilor specifice pe care le are fiecare ten, nu putem vorbi despre o generalizare a produselor. In schimb, ceea ce imi doresc prin acest blog este sa va transmit informatii intr-o maniera obiectiva care sa va ajute sa va orientati mai usor catre formulele potrivite nevoilor tenului vostru. In mod cert, ramane la latitudinea fiecareia sa incerce si sa descopere cele mai bune produse cosmetice pentru ea, insa consider ca este important sa avem o baza pentru a ne putea face o idee despre ceea ce presupune si pretinde un anumit produs, iar acest lucru poate fi realizat prin impartasirea reciproca de informatii. De aceea, va astept la finalul fiecarui articol sa impartasiti cu noi si experienta voastra!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top