CC Cream Dr. Hedison Review si Pareri

5
(54)

CC Cream Dr. Hedison este un produs excelent pentru celel care isi doresc un produs de make-up multifunctional, care nu doar ofera acoperire, ci asigura si multiple beneficii pielii. Formula sa bogata in vitamine, uleiuri hranitoare si ingreidnete anti-aging promite sa camufleze imperfectiunile si sa ofere pielii un aspect radiant si hidratat.

Acoperire si adaptare la nuanta pielii💄

Unul dintre avantajele pe care le ofera acest CC Cream se refera la capacitatea sa de a se adapta la nuanta pielii, fie ca vorbim despre o piele deschisa sau medie. Ofera o acoperire medie, astfel ca reuseste sa uniformizeze bine tonul pielii si sa camufleze eventualele imperfectiuni, dar fara sa incarce pielea. Poate inlocui cu succes fondul de ten, iar avantajul este ca in acest fel puteti obtine un aspect natural si radiant.

Se descurca foarte bine si atunci cand vine vorba despre roseata, cearcane sau pete, caci le estompeaza foarte bine, lasand pielea neteda.

Beneficii pentru piele 💄

Un alt avantaj oferit de CC Cream Dr. Hedison se refera la beneficiile pe care le aduce pielii gratie ingredietnelor hranitoare pe care le contine. De pilda, in compozitia sa putem regasi uleiul de argan care ofera hidratare si senzatie de piele catifelata, seminte de ulei de jojoba cu efect de regenerare, untul de shea cu efecte anti-aging si hidratare intensa, precum si colagen hidrolizat, un ingredient foarte bun pentru o piele mai ferma.

Mai mult decat atat, acest cc cream contribuie si la protectie solara, avand SPF 38. Insa, ca de fiecare data, va incurajez sa aplicati si un produs cu factor de protectie solara 50, independent de produsele de machiaj pe care le folositi. In acest fel pielea ramane protejata, iar efectele radiatiilor UV vor fi minime.

In plus, formula sa previne uscarea pielii si ajuta la uniformizarea nuantei tenului protejand impotriva factorilor de mediu daunatori.

Textura, finish si rezistenta 💄

Apreciez, deopotriva, si textura foarte usoara pe care o are si care se intinde si uniformizeaza foarte usor pe piele fie ca folositi un beauty blender, o pensula pentru fondul de ten sau chiar direct degetele. Se simte placut pe piele, nu lasa senzatie grasa sau grea si poate fi folosit si de catre persoanele cu pielea sensibila. In plus, finish-ul pe care il lasa este unul radiant, efectul fiind acela de pielea sanatoasa si proaspata.

Personal, ca orice produs de acest tip, aleg sa il fixez cu pudra oferindu-i astfel ultra-rezistenta. Nu am pe parcursul zilei niciun fel de probleme cu rezistenta sa, nu se strange pe fata si nici nu dispare. La finalul zilei, imi place cum arata tenul, iar in ansamblu machiajul rezista fara probleme. Textura si formula sa nu este una pretentioasa, astfel ca vorbim si despre o compatibilitate foarte buna intre produse: cc cream, crema hidratanta si SPF.

Concluzii si Pareri personale despre CC Cream Dr. Hedison 💄

Din punctul meu de vedere, CC Cream Dr. Hedison este un produs bine formulat, care se aplica usor, arata natural si placut pe piele si ofera o rezistenta indelungata, comparabila chiar cu cea a unul fond de ten. Mai mult decat atat, aceasta ofera si multiple beneficii piele, aspect deloc de neglijat. Astfel ca daca sunteti adepta unui machiaj natural, aveti de mascat imperfectiuni mici sau moderate, acest produs s-ar putea sa va placa. Sau daca l-ati incercat deja puteti sa ne lasati un comentariu sa ne povestiti si experienta voastra!

Verifica oferta Dr Max

Verifica oferta eMAG

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 5 / 5. Vote count: 54

No votes so far! Be the first to rate this post.

Andreea

Numele meu este Andreea, iar pasiunea pentru make-up m-a determinat sa creez acest blog care te va ajuta sa iti gasesti cel mai bun fond de ten. Am incercat de-a lungul timpului foarte multe variante de produse, formule si texturi atat din dorinta de a gasi cel mai potrivit fond de ten pentru nevoile pielii mele, dar si din curiozitatea de a descoperi noi variante. Este un domeniu vast si, totodata, variabil, ceea ce inseamna ca prin prisma nevoilor specifice pe care le are fiecare ten, nu putem vorbi despre o generalizare a produselor. In schimb, ceea ce imi doresc prin acest blog este sa va transmit informatii intr-o maniera obiectiva care sa va ajute sa va orientati mai usor catre formulele potrivite nevoilor tenului vostru. In mod cert, ramane la latitudinea fiecareia sa incerce si sa descopere cele mai bune produse cosmetice pentru ea, insa consider ca este important sa avem o baza pentru a ne putea face o idee despre ceea ce presupune si pretinde un anumit produs, iar acest lucru poate fi realizat prin impartasirea reciproca de informatii. De aceea, va astept la finalul fiecarui articol sa impartasiti cu noi si experienta voastra!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top